DISCLAIMER.

Uitsluiting aansprakelijkheid:


Zowel de webmaster als de brandweer Weerselo zijn niet verantwoordelijkheid voor eventuele rechten van foto's, artikelen en/of afbeeldingen die door derden zijn toegestuurd en geplaatst op deze site. Hoewel bij het samenstellen van de inhoud van deze site de uiterste zorg is nagestreefd, sluiten webmaster en de brandweer iedere aansprakelijkheid uit voor onvolledigheden, onjuistheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze site beschikbaar is.


Foto's op de pagina's:


Op zowel de internetpagina's van deze site als mede op de aanwezige foto's berust copyright. Het is niet toegestaan fotos van deze site over te nemen tenzij hiervoor, mondeling of schriftelijk, toestemming is verleend door de webmaster. Hoewel ernaar gestreefd wordt de privacy van betrokkenen en derden te beschermen kan het voorkomen dat deze onbedoeld toch wordt geschonden. Mocht u van mening zijn dat dit het geval is, neem dan contact op met de webmaster van deze site.


Gastenboek:


Zowel de webmaster als de brandweer zijn niet verantwoordelijk voor het geen in het gastenboek geplaatst wordt. Als kwetsende of op welke manier ook, onwenselijke teksten in het gastenboek worden geconstateerd, worden deze door de webmaster uit het gastenboek verwijderd.


Overige informatie:


Brandweer Weerselo en de webmaster achten zich niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op site's die zijn verbonden/gelinkt van of naar deze site.


Contact:


Mocht u toch van mening zijn dat het e.e.a. onwenselijk, onjuist, onterecht of fout op de site is geplaatst, kunt u altijd contact opnemen met de webmaster. In overleg met de webmaster zal de noodzaak van wijzigen of verwijderen van de betreffende informatie worden bepaald.Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar:
  • wiggers00@gmail.com